Van oriëntatie tot eindresultaat: Paul en Riannes zoektocht naar het ideale buitenverblijf

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Toen Paul en Rianne uit Rotterdam besloten om hun tuin net zo mooi te maken als hun nieuwbouwwoning, wisten ze dat een stijlvol buitenverblijf niet mocht ontbreken. Hun tuin was al een fijne plek, maar ze verlangden naar een extra ruimte om te ontspannen, te werken en te genieten van de natuur. Zo begon hun zoektocht naar het perfecte tuinhuis!

Na meerdere zaken bezocht te hebben om zich te oriënteren, kwamen ze uit bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven, een bedrijf dat al snel hun aandacht trok. Paul en Rianne waren meteen enthousiast over de mogelijkheden, en doken in het uitgebreide assortiment van Van Kooten. Al snel werd een trip richting de showroom in Numansdorp gepland!

Samen met onze verkoper wordt de keuze gemaakt

Na een grondige verkenning van het aanbod, in samenwerking met verkoper Hugo, viel hun keuze op Buitenverblijf Refter XL van circa 5,5 bij 4 meter. Dit model staat niet alleen bekend om zijn duurzame lariks/douglashout, maar ook om het feit dat deze dankzij het uitgebreide aantal beschikbare opties geheel aan de wensen van de klant is aan te passen. De Refter XL voldeed dan ook niet alleen aan hun wensen qua maatvoering, maar bood ook de mogelijkheid om ramen aan de achterkant te plaatsen, wat het buitenverblijf extra licht en uitnodigend zou maken.

Een uitdagende samenwerking

De samenwerking met Van Kooten verliep soepel en aangenaam, aldus Paul en Rianne. Vanaf het eerste contact voelden ze zich gehoord en begrepen. Hugo, inmiddels hun vaste contactpersoon bij Van Kooten, dacht proactief met hen mee en begreep hun wensen en zorgen tot in de kleinste details. Zelfs toen er een technische uitdaging ontstond met betrekking tot het verzwaren van het dak voor de installatie van zonnepanelen, werd dit professioneel en efficiënt aangepakt. De oplossing werd snel gevonden en uitgevoerd, tot grote tevredenheid van deze klanten. "Ook heeft Hugo goed meegedacht over hoeveel schroefpalen er onder het verblijf geplaatst moesten worden en hoeveel zonnepanelen er op geplaatst konden worden", aldus Paul en Rianne. Aan alles werd gedacht, en zo kon met een goed gevoel aan de bouw begonnen worden!

De monteurs gaan aan de slag

Voor de montage van hun nieuwe buitenverblijf kozen Paul en Rianne ervoor om gebruik te maken van de montageservice van Van Kooten. Deze beslissing bleek een schot in de roos. De monteurs werkten flink door, en binnen een mum van tijd was hun droomtuinverblijf werkelijkheid geworden.

Nu, enkele maanden later, genieten Paul en Rianne dagelijks van hun buitenverblijf. "Het buitenverblijf bevalt beter dan verwacht. We hebben er ook glas in laten zetten, zodat we er ook met minder goed weer kunnen zetten. Dat kunnen we iedereen aanraden.", aldus het gelukkige stel. Dankzij de toevoeging van een mooie heater kan het hele jaar van dit buitenverblijf optimaal genoten worden!

Terugkijken met een tevreden gevoel

Als ze terugkijken op hun ervaring met Van Kooten, kunnen Paul en Rianne niets anders zeggen dan dat alles perfect is verlopen: "Wij hebben Van Kooten al bij meerdere vrienden en bekenden aanbevolen. De persoonlijke aandacht die je krijgt en hoe er meegedacht wordt met je wensen is iets wat je niet vaak ziet."

We wensen Paul en Rianne nog vele jaren plezier met hun prachtige Refter XL! Bent u ook op zoek naar een nieuw tuinverblijf, of bent u gewoon nieuwsgierig wat de mogelijkheden voor uw tuin zijn? Neem dan contact met ons op, of kom eens langs in een van onze showrooms!

Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer