Tuintransformatie met buitenverblijf Palermo

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven geloven we in het creëren van buitenruimtes die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten. Onlangs mochten we een Vlaamse klant helpen bij het realiseren van een prachtig tuinverblijf, een model Palermo van maar liefst 1015 x 310 cm. Zijn ervaring vertelt hoe persoonlijke aandacht en vakmanschap uiteindelijk resulteerden in een droomproject. Lees dus snel verder!

Van maatwerk naar een slimme oplossing

Onze klant begon zijn zoektocht met het idee een op maat gemaakt tuinverblijf te laten ontwerpen. Na een aantal houtbedrijven bezocht te hebben, merkte hij echter dat de prijs vaak buiten zijn budget viel. “Prachtige projecten, maar met een peperduur prijskaartje,” aldus de klant. Op zoek naar een betaalbaar alternatief stuitte hij online op Trendhout, waar hij zijn tuinverblijf kon configureren én direct een prijsofferte ontving. Zo kwam hij uiteindelijk bij Van Kooten terecht om zijn plannen verder te finetunen.

De keuze voor het Palermo model

Bij het uitzoeken van het ideale tuinverblijf viel de klant meteen voor de strakke lijnen van het Palermo model. "De moderne vormgeving sluit mooi aan bij de hedendaagse stijl van mijn woning en de strak aangelegde tuin,” vertelt hij. De keuze voor een landelijke stijl, die ook beschikbaar was, zou minder goed passen bij het moderne karakter van zijn buitenruimte. De Palermo was dus de perfecte match voor hem.

Persoonlijk advies van onze experts

Bij Van Kooten is persoonlijk advies een belangrijk onderdeel van onze service. Onze verkoopadviseur Adriaan nam uitgebreid de tijd om met de klant mee te denken en alle opties door te spreken. “Adriaan luisterde echt naar mijn ideeën en optimaliseerde het project met oplossingen die ik niet eens in de configurator van Trendhout kon vinden,” aldus de klant. Door zijn expertise werden een aantal plannen aangepast en verbeterd, wat het project uiteindelijk nog mooier maakte. “We liepen alles rustig door, en Adriaan kwam terug met een mooie deal. Ik wandelde met een glimlach naar buiten.”

Montage: vakmanschap in actie

Omdat het monteren van een buitenverblijf precisiewerk is, koos de klant ervoor om dit door ons montageteam te laten doen. “Jullie vakmannen kunnen dat beduidend beter dan ik,” lacht hij. Gedurende drie dagen werkte ons team hard om het verblijf perfect op te bouwen. Er was wat onduidelijkheid over de afspraken rond het aanleggen van de elektrische leidingen, maar dat werd snel opgelost. “Ze wisten niet dat de leidingen ook moesten worden gelegd, maar dat werd zonder mopperen alsnog gedaan.”

Het eindresultaat: meer dan tevreden

De klant is inmiddels al een tijdje aan het genieten van zijn Palermo buitenverblijf en is zeer tevreden over het resultaat. “Alles is volgens plan verlopen en netjes uitgevoerd. Het verblijf bevalt uitstekend.” Wel gaf hij een kleine tip: "Ik had isolatie voor de wanden besteld, maar het zou fijn zijn als ook het dak geïsoleerd kon worden. Het was handig geweest om dat in één keer mee te nemen.” We begrijpen dat dit soort wensen belangrijk zijn en kijken altijd hoe we onze service verder kunnen verbeteren. Zo kunnen we onze toekomstige klanten nog beter van dienst zijn!

Niets maakt ons blijer dan een tevreden klant die ons met vertrouwen aanbeveelt. “Natuurlijk zou ik Van Kooten Tuin & Buiten Leven aanraden. Ik ben uiterst tevreden,” sluit de klant af. Voor ons is dit een bevestiging van waar we voor staan: kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht.

Ben jij ook op zoek naar jouw ideale buitenverblijf? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek hoe wij jouw tuinwensen kunnen realiseren!

Dit bericht werd geplaatst in Inspiratie
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer