Tennis Club Ranst - drie perfecte buitengebouwen!

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Bij Tennis Club Ranst draait het niet alleen om sportieve prestaties, maar ook om een aangename omgeving voor zowel spelers als bezoekers te creëren. Dankzij de drie prachtige buitenverblijven van Van Kooten Tuin & Buiten Leven heeft de club een extra dimensie van comfort en functionaliteit gekregen. De buitenverblijven vormen nu een belangrijk onderdeel van de infrastructuur van de club, en worden dagelijks met veel plezier gebruikt.

Maar liefst drie buitenverblijven

De zoektocht naar geschikte buitenverblijven begon met een aanbeveling van een bedrijf in Wommelgem, waarna de keuze snel viel op Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Voor de club was het essentieel om niet alleen een functioneel buitenverblijf te vinden, maar ook een verblijf dat qua stijl en duurzaamheid bij het clubterrein paste. Het bestuur van de tennisclub wilde zeker zijn van een robuuste, degelijke oplossing die tegelijkertijd een aantrekkelijke uitstraling had. Zo kwamen ze uit bij drie verschillende verblijven, elk met hun eigen doel en unieke kenmerken. Bij Tennis Club Ranst zijn ze meer dan tevreden met de drie buitenverblijven die Van Kooten Tuin & Buiten Leven heeft geleverd. Zoals een bestuurslid enthousiast vertelt: “We zochten naar een degelijke en mooie oplossing voor onze club, en die hebben we zeker gevonden.”

Een van de opvallende gebouwen is de Lugarde Blokhut van 600x500 cm, een stevige en ruime blokhut die zich uitstekend leent voor opslag en sociale bijeenkomsten. Door de ruime afmetingen is deze blokhut ideaal voor het opslaan van sportmateriaal en andere benodigdheden die op een club als deze dagelijks gebruikt worden. Maar het is meer dan alleen een opslagruimte. De blokhut dient ook als een rustpunt waar leden even kunnen ontspannen tussen de wedstrijden door. Het natuurlijke houtdesign past perfect in de omgeving en geeft de club een warme, uitnodigende uitstraling.

Daarnaast is er de indrukwekkende Aanbouwveranda van Douglashout, 1200x500 cm, die een heerlijke plek biedt voor bezoekers en spelers om te ontspannen. Deze veranda fungeert als een overdekte zitplaats, waar men kan genieten van een drankje, ongeacht de weersomstandigheden. De veranda is niet alleen praktisch, maar voegt ook esthetisch veel toe aan het clubhuis. Het Douglashout geeft de ruimte een warme, natuurlijke uitstraling die prachtig contrasteert met het omliggende groen. En met de glazen schuifpanelen is het mogelijk de veranda volledig af te sluiten, waardoor het gebouw multifunctioneel inzetbaar is. Tijdens evenementen biedt deze ruimte een gezellige plek voor toeschouwers om te genieten van de wedstrijden, beschermd tegen zowel de zon als de regen.

Het derde buitenverblijf, de Blokhut Lugarde van 44mm dikte en 400x600 cm, is een perfecte aanvulling op de twee grotere gebouwen. Deze blokhut biedt extra opslagruimte en wordt door de club ook gebruikt als een bijkomende kleedruimte of als een plek om tussen toernooien door te ontspannen. Het verblijf is robuust en solide gebouwd, en dankzij de goede isolatie en de hoogwaardige materialen is het het hele jaar door comfortabel te gebruiken. De blokhut vormt een fijne aanvulling op het terrein, zowel qua functionaliteit als qua uiterlijk.

Dik tevreden

Hoewel er in het begin een paar kleine hobbels waren, werd dit snel opgelost. “We hadden in het begin wat problemen, maar de service was top. Alles werd snel en netjes afgehandeld.” Over het huidige gebruik van de buitenverblijven is de club zeer tevreden. “Ze worden volop gebruikt en bevallen uitstekend. Het is precies wat we nodig hadden.” De samenwerking met Van Kooten verliep ook soepel. “Het contact met de medewerkers was prima. Vriendelijk, behulpzaam en altijd bereid om mee te denken,” zegt de club. Voor de montage kozen ze ervoor om het door Van Kooten te laten doen. “En dat is ons goed bevallen. De verblijven werden professioneel geplaatst en we zijn ontzettend blij met het resultaat.”

En zou Tennis Club Ranst Van Kooten Tuin & Buiten Leven aanraden aan anderen? “Zeker weten! We zijn heel tevreden over de kwaliteit en de service. We zouden het iedereen aanbevelen.” Benieuwd naar wat Van Kooten Tuin & Buiten Leven voor jouw tuin of club kan betekenen? Neem een kijkje op onze website en ontdek de vele mogelijkheden. Tennis Club Ranst is in ieder geval meer dan tevreden!

Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer