Een nieuw buitenverblijf voor Jane en haar familie

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Toen haar werkruimte te klein werd, begon Jane te zoeken naar een oplossing die zowel functioneel als elegant was. “Wat ik belangrijk vond is dat het buitenverblijf veel natuurlijk licht door zou laten en dat ik qua buitenruimte niets zou moeten inleveren,” zegt ze. Via Instagram kwam ze terecht bij de website van Van Kooten en ze ging vervolgens langs bij een showroom in Hoofddorp. “Hier begon ons avontuur naar een prachtige nieuwe serre.”

Een bedrijf dat bij je past

"Toen mijn werkruimte te klein werd ben ik gaan zoeken naar een oplossing die zowel functioneel als elegant is", aldus Jane. "Wat ik belangrijk vond is dat het buitenverblijf veel natuurlijk licht door zou laten en dat ik qua buitenruimte niets zou moeten inleveren. Uiteindelijk hebben we onze keuze laten vallen op een aluminium veranda van 400x300cm met isolerend glas."

Positieve kijk

"Het contact met het personeel was direct ontspannen en kwam erg professioneel over. In de showroom nam de medewerker alle tijd voor ons. Hij gaf ons duidelijke uitleg, toonde de verschillende mogelijkheden en liet ons de voordelen van elke optie zien. De administratieve afhandeling verliep vlekkeloos; alle papieren werden keurig op tijd verstuurd." Jane kijkt opgelucht.

“Het plaatsen duurde voor mijn gevoel niet lang. Binnen anderhalve dag stond onze nieuwe veranda klaar om in gebruik te nemen.”, zegt ze verheugd. “De monteurs waren ook keurig op tijd, werkte netjes en ze werkte ook gewoon lekker door.”

Nog niet helemaal klaar

Het buitenverblijf bevalt Jane goed, maar helemaal klaar is het nog niet. “Er mist nog wel een en ander aan de inrichting,” zegt ze. Ze gebruiken de ruimte zo goed als mogelijk. “Eigenlijk zitten we hier ook privé iedere dag. Ook als het regent kunnen we gewoon optimaal genieten van deze serre.” In een ding heeft Jane zich een beetje verkeken. “Dat het warm werd, dat wist ik van te voren. Maar dat het zo warm werd, dat wist ik niet.”

Een verademing

“Onze aankoop verliep volgens plan, wat een verademing was, we maken wel eens anders mee. Een tip voor toekomstige kopers: overweeg de mogelijkheden om iets op te hangen in de serre,” zegt ze glimlachend. “Misschien een constructie waar je lampen of andere decoraties kunt bevestigen, zoals een rooster met gaatjes. Dit is iets waar we vooraf niet over nagedacht hebben.”

“Voor iedereen die overweegt een tuinkamer of serre aan te schaffen, raden wij een bezoek aan de showroom van Van Kooten ten zeerste aan. De uitstraling van hun producten past perfect bij onze tuin en voldoet aan moderne eisen, zegt Jane. “De veranda is onderhoudsvriendelijk, modern en biedt veel waarde aan je huis. Bovendien kunnen we de ruimte op allerlei manieren gebruiken,’ geeft ze tevreden aan.

Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer