Een bijzonder buitenverblijf: de Cubique 550 x 350 cm

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Midden in de groene omgeving van Roosendaal hebben we een uniek maatwerk Cubique buitenverblijf van 550x350 cm gecreëerd voor onze klant. Elk detail is met aandacht uitgevoerd om aan de wensen van deze klant te voldoen, waardoor een prettig verblijf in de tuin gegarandeerd is. We nemen graag de details met je door in deze blog!

Een stevig fundament in Brabantse bodem

Dit is geen doorsnee buitenverblijf. Met een funderingsmaat van 550 x 350 cm en acht stoere staanders van geschaafd hout, staat deze Cubique als een huis (of beter gezegd, een buitenverblijf). De robuuste schoren, ringbalken en gordingen zorgen voor een stabiele en duurzame constructie. Door het toevoegen van een berging is een handige binnenruimte ontstaan, terwijl er nog meer dan voldoende ruimte overblijft om onder de overkapping van het uitzicht te genieten. En wat voor een uitzicht!

Een indrukwekkend dak

Met dakbeschot van 16 mm met vellingkant, stijlvolle tweedelige boeidelen van 25x240 mm, en strakke aluminium daktrimmen is het dak een plaatje om te zien. En dankzij de EPDM dakbedekking is het niet alleen mooi maar ook waterdicht. Regenwater? Geen zorgen, de stadsuitloop zorgt voor een efficiënte afvoer.

Het contrast van zwart en wit

De wanden van het buitenverblijf zijn een mooie mix van zwart en wit. De achterwand is wit, wat zorgt voor een frisse uitstraling, terwijl de overige wanden in stijlvol zwart zijn uitgevoerd. De steellook shutters en de opgeklampte deur met zwart gecoat beslag geven het geheel een moderne, strakke uitstraling.

Verlichting om U tegen te zeggen

"Dan denk ik aan Brabant, want daar brandt nog licht", zong Guus Meeuwis al. Dat is zeker het geval bij deze Cubique, dankzij de inbouwspotset met zes zwarte spots. Compleet met afstandsbediening, bekabeling en dimbare trafo kan onze tevreden nu altijd de juiste sfeer creëren. Doordat er is gekozen voor een heater kan tot in de late uurtjes van dit buitenverblijf worden genoten, weer of geen weer!

Eindresultaat: een Brabants pareltje

Het eindresultaat? Een prachtig, modern buitenverblijf dat perfect past in deze toch al mooie tuin. Met deze toevoeging heeft de klant een veelzijdige ruimte gekregen die uitnodigt tot ontspannen, werken en gastvrij ontvangen.

Heb jij na het lezen van deze blog ook zin gekregen in zo’n prachtig buitenverblijf? Wil je net als deze klant nog meer genieten van de natuur in je eigen tuin? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Samen creëren we jouw droomtuinverblijf!

Dit bericht werd geplaatst in Inspiratie
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer