Delfts blauw? Nee, Delfts groen!

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Delft is een stad rijk aan historie en charme, en nu is het ook de trotse locatie van een prachtig nieuw tuinproject: de installatie van onze indrukwekkende groen geïmpregneerde Interflex blokhut van 540x440 cm met een luifel van 200 cm. Onlangs stuurden we onze fotograaf naar dit mooie gerealiseerde project, en hij kwam terug met prachtige plaatjes die we graag met jullie delen!

Een verhaal van samenwerking en creativiteit

Onze klant droomde van een multifunctionele ruimte op het volkstuincomplex – een plek om te ontspannen, te werken en bovenal te genieten. Samen hebben we deze droom gerealiseerd. Het begon met een zorgvuldige planning en selectie van de beste materialen, wat resulteerde in een duurzame en visueel aantrekkelijke blokhut die perfect in de groene omgeving van het complex past.

Kwaliteit tot in het kleinste detail

De blokhut is vervaardigd van geïmpregneerd hout, wat zorgt voor een lange levensduur en bescherming tegen weer en wind. De klant heeft ervoor gekozen de blokhut af te werken met een groene beits, gecombineerd met witte details. Aan de binnenkant is gekozen voor een groen geïmpregneerd vloerpakket van 18mm, voor een stevige ondergrond, terwijl de dakpanprofielplaten in stijlvol zwart zorgen voor een elegante afwerking. Zo gaat deze blokhut helemaal op in het groen van de omgeving.

Functionaliteit en comfort

De luifel van 200 cm biedt een beschutte buitenruimte, ideaal voor zomerse dagen en gezellige avonden, met een prachtig uitzicht op de moestuin. Maar ook om even te schuilen is deze luifel ideaal. Want regen mag dan goed zijn voor de planten in deze tuin, maar wij mensen staan toch liever beschut!

Een resultaat op trots op te zijn

Het eindresultaat mag er zijn: een prachtige, robuuste blokhut die een waardevolle toevoeging is aan deze volkstuin, waar ongeacht het weer van genoten kan worden. Dankzij de nauwkeurige montage en afwerking kan deze klant nu genieten van een veelzijdige ruimte die jarenlang meegaat!

Ben jij geïnspireerd door dit project en wil je ook zo’n prachtige blokhut in je tuin? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Samen creëren we jouw droomtuin!

Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer